Bud Gett Hostels gaat voor groen!

 

 

Green Key

Met trots kunnen wij vermelden dat Bud Gett Hostels in het bezit is van het zilveren Green Key certificaat. Wist u dat Bud Gett Hostels het eerste hostel is in Groningen dat zichtbaar bezig is met duurzaamheid?! Niet alleen gaan we zichtbaar verantwoord met het milieu om, we zorgen er voor dat u ook in de toekomst bij ons optimaal van uw verblijf kunt blijven genieten! Meer informatie over onze inspanningen leest u hier.
 

Green Key

De ‘Green Key’ is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, die serieus controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met zorg voor het milieu op het bedrijf. De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer voor het milieu te doen dan dat er wettelijk gesproken verlangt wordt. 

Zo houdt ook Bud Gett Hostels zich al enige tijd bezig met het verduurzamen van de bedrijfsprocessen met als uitgangspunt het verminderen van de algehele milieubelasting. Voorbeelden hiervan zijn het klimaatbeheersysteem waarmee wij werken op alle kamers en de waterbesparende toiletten die geïnstalleerd zijn in de badkamers.

Het algehele Green Key schild en certificaat en het MVO beleid zijn opgehangen bij de hoofdingang als bewijs van onze inzet voor het verduurzamen van ons bedrijf. Green Key onderscheidt hierin meerdere niveaus, te weten: brons, zilver en goud. Bud Gett Hostels is in het bezit van het zilveren Green Key certifcaat.

Meer informatie over de Green Key vindt u op www.greenkey.nl